Галерия

АВТОМОБИЛНО БРАНДИРАНЕ

Брандирането на фирмени автомобили и превозни средства е евтин и лесен начин за достигане на вашата марка до голяма аудитория. Използването на собствен рекламоносител е възможност, която не трябва да се пропуска.

Рекламата върху собствени транспортни средства е мобилна, запомняща се и всеки ден достига до много потенциални клиенти, увеличавайки разпознаваемостта на марката. Тя е дълготрайна и безплатна, с изключение на еднократния разход за изработка.

Облепването на транспортни средства може да бъде цялостно или частично. Подходящите медии са PVC Cast Folio, перфо-фолио, ламинат. От изключително значение за дълготрайността на брандировката са вида на използваните материали и качеството на монтажа.

В "Сайн Мейкър" ЕООД работим с богата гама от материали от различни производители – можем да предложим неограничен избор от цветни висококачествени самозалепващи се фолиа и ламинати, които са дълготрайни и устойчиви на външните климатични влияния. Предлаганите от нас стикери и покрития за коли са издръжливи на слънчеви и UV лъчи, сняг, дъжд, почистване с авто-козметични препарати, чистене в автомивка и др.